Bekken Fysiotherapie

IKZIEFYSIO 019najaar 2019: Elke reis begint met een eerste stap (of druppel....) Gun uzelf de meest recente informatie tijdens een gesprek of behandelserie zonder inwendig handelen.

Bekkenpijn/instabiliteit kan optreden bij mannen, vrouwen en kinderen. De meest bekende groep zijn de zwangere vrouwen die vaak al vroeg in de zwangerschap hinder hiervan kunnen ondervinden. Er is bij bekkenpijn/ bekkeninstabiliteit onvoldoende stabiliteit rond het bekken. De spieren zijn niet altijd verzwakt, maar werken niet op de juiste manier en in de juiste volgorde of tempo samen. Vooral de timing van de spieren bleek een belangrijke factor te zijn bij deze klachten. Ik kan u hierbij goed helpen met een ACTIEF OEFENPROGRAMMA met veel tips en trics voor thuis. (zie ook de Bellicon trampoline). Nader onderzoek via een van de hier ook gevestigde therapeuten (bv orhtomoleculair of bioresonantie , zie links vanaf deze site binnenkort) zijn vaak nog een extra meerwaarde om de juiste balans weer te vinden.

BEKKENBODEMKLACHTEN

belastingEen veelvoorkomende vorm van bekkenbodemklachten is urineverlies. Er kan echter ook sprake zijn van ontlastingverlies, remsporen, andere problemen met de stoelgang, blaasontstekingen, bedplassen, pijn bij gemeenschap en vele andere ongemakken. Gun uzelf advies en tips bij klachten, die niet vanzelf verdwijnen.

Helderheid en inzicht in wat er aan de hand is geeft al rust. Kom gerust hiervoor advies vragen.

 

kikker plastips

Adres

Praktijk voor Fysiotherapie Karin Speelman

Dorpsstraat 135
3481EC Harmelen
T  0348 441 562
M 06 514 179 93 of 06 126 791 71
 
BIG 69035074104

Openingstijden

Maandag tot en met zaterdag maatwerkafspraken mogelijk.
Zowel in de praktijk als bij U thuis.